Inhoud bewerken

Stay Connected

Chill, Connect & Explore

@ Kelder Area 51: Slowdaten, Relaxen & Body-Mind Markt

Tijdens Congres-tival kun je je de hele dag vermaken met de du0-sessies tussen kunstenaars en wetenschappers en met interactieve workshops. Maar er is meer!

Explore!

In de kelder van Area51 kun je de hele middag struinen over de Body - Mind Markt, waar je nog veel meer te weten kunt komen over de sprekers en het werk wat ze doen, kunst kunt ontdekken en kopen, en kennis kunt maken met allerlei (lokale) initiatieven die bijdragen aan een meer holistische kijk op de lichaam-geest verbinding.

Chill!

Je kunt er rustig zitten, wat drinken bestellen bij de bar en bijkomen van alle indrukken die je opdoet gedurende de dag. Er is niks mis mee, om tussen de programma-onderdelen door even rust te pakken ;-).

Connect!

Tijdens Congres-tival draait het niet alleen om het kijken naar ontmoetingen, maar ook zelf ontmoetingen aangaan! Grijp de kans om tijdens de Slowdate sessions kennis te maken met de andere congres-tival-gangers. Tijdens Slowdates - het tegenovergestelde van de Speeddate- ontmoet je in alle rust mensen met een andere achtergrond dan jij. Samen reflecteer je op de dag, op jouw visie op de lichaam-geest verbinding en exploreer je aan de hand van vragen de bruggen die er tussen jou en de ander te bouwen zijn! Slowdates, onder leiding van Leonie Schepers, wordt mogelijk gemaakt door Eindhovens kunstenaarscollectief KONT.

All Sessions by Chill, Connect & Explore

10:00 am - 11:45 am
Dhaka

Winning the Accounting Game: The Rise of Operational Accounting.