Inhoud bewerken

Stay Connected

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

EMOVES, VFG, Lichaamsvragen & KONT

Congrestival wordt mede mogelijk gemaakt door:

Lichaamsvragen: praktijk voor lichaam en levensvragen is initiatiefnemer van het Congres-tival.

Als je worstelt met veranderingen in je leven – in jezelf of in je omgeving – is het soms fijn als iemand met aandacht naar je luistert en met je meedenkt. Lichaamsvragen staat voor een vrije ruimte, waarin we op een sensitieve manier luisteren naar jouw woorden maar ook naar wat jouw lichaam te vertellen heeft. Want je lichaam luistert altijd mee. Je kunt bijvoorbeeld terecht als je geconfronteerd wordt met: grote (existentiële) levensvragen, een ethisch dilemma, ziekte, angst of pijn en persoonlijke ontwikkelingsvragen.

EMOVES (Stichting Urban Eindhoven) is een toonaangevende Eindhovense culturele instelling die urban uitingsvormen faciliteert, bijdraagt aan innovatieve ontwikkelingen en zorgt voor instroom en ontwikkeling van jong en nieuw talent. EMOVES heeft als doelstelling het bevorderen van urban cultuur in Eindhoven, en heeft een breed netwerk en staat in contact met het gehele veld van urban makers (art, dance, music, spoken word, sports).

Stichting WeerWoordGeven is hét Nederlandse platform voor experimentele literatuur en poëzie.WeerWoordGeven is een eigenwijs collectief met grote ambities. Weerwoord staat voor experimentele literatuur, rauwe tegendraadse plezierige poezie, én verandering luid laten spreken in gedrag. Ze zijn pro trail & error, werken met autodidacten en do-it-yourself-ers.

De VFG (Vereniging voor Filosofie en Geneeskunde) is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging voor Wijsbegeerte en heeft als doel om actuele discussies in de geneeskunde te ondersteunen vanuit de filosofie. Zij organiseert jaarlijks een inhoudelijk Congres over een actueel thema op het snijvlak van de filosofie en de geneeskunde. Leden van de vereniging ontvangen vier keer per jaar het TGE, Tijdschrift voor Gezondheidszorg en Ethiek.

KONTklub beschouwt zichzelf als vehikel dat artiesten uit de minder city marketing-geliefde disciplines met elkaar in dialoog laat gaan en zichtbaar maakt bij het publiek. De fysieke één op één ontmoeting en het samen doen staan centraal. Zo zorgen zij voor verdieping, vriendschappelijkheid en duurzaamheid.

Area51 Skatepark en Urban Centre op Strijp-S in Eindhoven

All Sessions by MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR