Inhoud bewerken

Stay Connected

WORKSHOPS: DOEN

Soms moet je het doen, om te weten wat het is. Kom dansen, schrijven, performen

12:30 - 13:30 HOUSE DANCE

Omdat lichaamstaal en connectie natuurlijk niet kan zonder te ‘moven’ kun je tijdens deze workshop House Dance met de voetjes van de vloer! De House scene is super warm en laagdrempelig, dus voel je vrij om House een keertje uit te proberen. Gegeven door de altijd optimistische Nkosi Matondo, danser (house, afro, breakdance, hiphop & popping) dansdocent en organisator van House event House meet House.

15:00 - 16:00 SPOKEN WORD

“Schrijf het van je af” wordt er geadviseerd als ons hoofd zo vol zit dat het via onze ogen naar buiten stroomt. Schrijven is een manier om je gedachten te ordenen, je emoties toe te laten en te laten afvloeien door taal. Niet voor niets houden we vaak dagboeken bij, schrijven we onze telefoon vol notities of praten we tegen onszelf in voice memo’s. Je kunt dat wat je schrijft ook transformeren tot een kunstvorm en daarmee optreden. Tijdens deze workshop wordt je uitgenodigd om contact te maken met dat wat er in je leeft, het te transformeren tot taal en het - als dat voor jou past - de delen met het publiek.

Carmen Verduyn is artistiek leider van Stichting Weerwoordgeven, het platform voor experimentele literatuur en spoken word in Nederland. Daarnaast is schrijver van de bundel “Het is mijn ambitie om alcoholist te worden” (2023), Spoken Word artiest, theatermaker en coach bij talentontwikkelingsplatform UCMasters. Marieke Kneppers is aanstormend Spoken Word, Theater en Doceertalent.

17:45 - 18:45 PERFORMANCE

Het is een fysiologische respons, in je broek plassen zelfs al bij de gedachte aan het geven van een presentatie. In deze workshop ervaar je hoe het is om stil te staan bij wat er in jouw lichaam & geest gebeurt wanneer je voor een groep staat, door er mee te gaan oefenen! Laat je ook in deze workshop inspireren door Carmen Verduyn en Marieke Kneppers die je de fijne kneepjes bijbrengen van het Performance-vak. Je krijgt tips in hoe je op een authentieke manier voor een groep kan staan & hoe je kan zorgen dat je je zenuwen de baas blijft. Veel plezier!

 

 All Sessions by WORKSHOPS: DOEN

12:00 pm - 12:00 pm
Dhaka

Design Your New HQ: People-centric and Digital First.

9:00 am - 12:00 pm
Dhaka

State of Wordpress

4:00 pm - 6:00 pm
Dhaka

What next in NextJS